Over Vitality Movement en mijzelf

 

 

" Ik vind het belangrijk dat jij lekker in je vel zit." 

 

Wil je afvallen, fitter zijn, sterker worden en je vitaler voelen? Meer energie, minder stress en meer positiviteit in je leven hebben? Misschien wil je revalideren om je kracht terug te krijgen, of werken aan zelfbeheersing en gedragsverandering? Wil jij sterker in je schoenen staan en er zeker van zijn dat jouw leefstijverandering blijvend is? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

"Vitaliteit is een keuze. Hoe meer drijfveren je hebt om de keuze naar een gezonder leven te maken, hoe meer je in staat bent om jezelf een gezondere manier van leven voor goed eigen te maken" 

Over Nick

Als kind begon in met de vechtsporten kempo en Kickboksen. Naast een goede lichaamsbalans, ontwikkelde ik discipline, respect en groeide mijn zelfvetrouwen. Al vroeg ontdekte ik het plezier van sporten, zowel mentaal als fysiek. Na vele jaren kickboksen en basketbal begon ik met assisteren in coachen en lesgeven. Ik merkte dat ik dat heel leuk vond. Tijdens mijn studiejaren en baan in de optiek sportte ik veel minder. 2016 was voor mij een dieptepunt in conditie en leefstijl. Ik zat niet lekker in mijn vel en voelde mij niet fit. Personal training veranderde mijn leven! Binnen 3 maanden was ik 10 kilo lichter en superfit! Ik ging mij steeds meer verdiepen in fitness en startte in 2017 als personal trainer bij degene die mij had begeleid. Om mijn expertise en ervaring uit te breiden volgde ik diverse opeidingen waaronder: 

 

Ik ben nu bijna 4 jaar actief als personal trainer en 1 jaar als vitaliteitscoach. Ik wil me blijven ontwikkelen, zodat ik het beste uit mezelf kan halen. 

 

Wil jij ook starten met een gezondere levenstijl?

Neem dan hier de eerste stap en vul onderstaand formulier in! Ik neem binnen 1 werkdag telefonisch contact me je op. 

 

 

 

Sterker en fitter worden? Vitality Movement in Arnhem biedt de mogelijkheid om jouw doelen te behalen met een op maat gemaakt fitnessprogramma. Benieuwd of Vitality Movement iets voor jou is? Ervaar het met een gratis proefsessie.​

Contact

Vitality Movement
Nieuwstad 60
6811BM Arnhem