Vitaliteitscoaching bij Vitality Movement

Werkdruk, stress, sociale omstandigheden, slaap, idealen, zelfbeeld en erkenning. De factoren die invloed kunnen hebben op  jouw gezondheid zijn vaak ingewikkeld.

Door vitaliteitscoaching technieken toe te passen bij jou personal training traject, krijg je meer inzicht en tools om stap voor stap jouw veerkracht en mentale vitaliteit te verbeteren. Meer focus, meer aandacht voor wat echt belangrijk is in je leven. 

Vitaliteitscoaching incompany

In samenwerking met de leefstijlacademie organiseren wij vitaliteitstrajecten voor jouw bedrijf. Verzuim, verloop, gezonde voeding, voldoende beweging en uitdagingen en zinvol werk zijn thema's die wij behandelen om de vitaliteit van je bedrijf te verbeteren.

Benieuwd of Vitaliteitscoaching bij Vitality Movement iets voor jou is?

Vul dit formulier in en klik op verzenden. Ik neem binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 Personal Training studio Vitality Movement in Arnhem is dé plek voor (groeps)fitness en personal training. Bij Vitality Movement ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen door Personal Training of een fitnessprogramma op maat.

Benieuwd of Vitality Movement iets voor jou is? Ervaar het zelf met een gratis proefsessie of een lidmaatschapstest.

Contact

Vitality Movement
Nieuwstad 60
6811BM Arnhem

0621105029