Personal Training bij Vitality Movement in Arnhem

Geen pottenkijkers, geen afleiding, geen drukte of hoeven wachten op het gebruik van apparaten. Bij Vitality Movement is alle aandacht gericht op jou en ligt de focus op het behalen van het best mogelijke resultaat. Een op maat gemaakt individueel plan, evidence based functional training en de nadruk op coaching zorgen ervoor dat jij gemotiveerd blijft en altijd je doelstelling(en) behaalt.

 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

René (46 jr, manager): "Ik had al vaker gesport bij een gewone sportschool. Maar door drukte sloeg ik te vaak over. Ik heb bewust gekozen voor de stok achter de deur van de personal trainer van Vitality Movement! Had ik veel eerder moeten doen! Ik voel me fitter dan ooit."

Meer weten over onze successen?

Maak kennis met Personal Training bij Vitality Movement

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 Personal Training studio Vitality Movement in Arnhem is dé plek voor (groeps)fitness en personal training. Bij Vitality Movement ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen door Personal Training of een fitnessprogramma op maat.

Benieuwd of Vitality Movement iets voor jou is? Ervaar het zelf met een gratis proefsessie of een lidmaatschapstest.

Contact

Vitality Movement
Nieuwstad 60
6811BM Arnhem

0621105029